top of page

Entrevista a AINÀNIA TÈCUL I TORRES
Gerent de SupYoga Costa Brava

REDACCIÓ ÈLIA PAGÈS · Periodista

El 2016 va crear SupYoga Costa Brava, una empresa de ioga sobre taules de paddle surf. Actualment, imparteix classes a diversos punts emblemàtics de la Costa Brava.

@supyogacostabrava · @ainaniayoga

D'on neix SupYoga Costa Brava?

De veure a les xarxes que a una illa de les Petites Antilles feien ioga sobre taules de paddle surf. Tothom té clar que el Carib és un paradís, però crec que aquí també en tenim un. I com que ja era professora de ioga i emprenedora, vaig decidir crear aquest projecte.

 

image.png

Quin és l'objectiu d'aquesta pràctica?

L'objectiu principal és acostar el medi marí a les persones des de l'amor i el respecte. Després de cada pràctica, és obligatori agrair al mar que ens deixi fer classes a casa seva. Nosaltres som les convidades i esperem crear més consciència de l'estat de les platges i de com hem de cuidar-lo.

 

Quines diferències hi ha entre el ioga convencional i el SUP ioga?

El convencional és més limitat. A la taula tenim la possibilitat de treballar dues forces: empènyer i estirar, mentre que a l'estora només es pot empènyer. Hi ha un seguit de formes de tonificar músculs i postures que només es poden fer en la pràctica de SUP ioga.

 

Què busquen les persones que venen a les sessions?

Sortir de la rutina, la tranquil·litat del mar, una pràctica de ioga diferent, diversió… Però no vull enganyar a ningú, practicar un esport mentre et poses morena té èxit, i no passes calor perquè et pots tirar a l'aigua. Ho té tot!

 

Què diries a algú que vol començar a practicar SUP ioga, però no s'hi atreveix?

El 90% de les persones que venen a provar-ho, comencen. Les classes són multinivell, la mateixa sessió es pot adaptar a més avançat o inicial. A més, no es necessita experiència ni de ioga ni de paddle surf.

image.png
bottom of page