top of page

Nareta Brunch & Cafè i Gou Pastisseria, una proposta gastronòmica diferent i de qualitat en un espai acollidor i singular
Entrevista a Enara Farrarons i Ruth Gou

REDACCIÓ MAR MOLERO DOLZ · Filòloga i periodista literària · Fotografia: Paco Dalmau

2.PNG
1.PNG

Com va sorgir aquest tàndem?

Tot va sortir com una broma en plena pandèmia. La Ruth tenia un projecte entre mans que finalment no va sortir, i jo de broma li vaig dir que si em tocava la loteria invertiria en ella. Dos anys més tard, la meva perspectiva laboral canvia i em trobo amb un futur completament obert al davant i enmig de tota una pluja d'idees apareix obrir alguna cosa amb ella.

 

Què significa per a vosaltres aquesta unió?

Quant a projecte, creiem que aquesta unió pretén oferir una proposta única a la zona, fresca i dinàmica. A més, com que totes dues venim de l'hostaleria, però d'àmbits diferents, creiem que podem aportar dues visions complementàries que ens ajudin a tenir un projecte ben rodó.

Amb què us heu inspirat a l'hora de dissenyar i crear el projecte?

Teníem clar que volíem un lloc especial i acollidor i que, a la vegada, reflectís la nostra singularitat i la qualitat del producte que oferim. Totes dues sabíem força bé què volíem oferir als nostres clients, però després hi ha hagut una feina de compartir que ens ha fet acabar de perfilar les dues propostes. Ha estat divertit completar-ho entre totes. Pel que fa al Nareta, hem seguit la línia d'esmorzars que ja oferíem al Llevant a Llafranc i que tenia molts fans. Però li hem donat una volteta més per crear una proposta diferenciadora. Des de Gou Pastisseria hem intentat recuperar els pastissos emblemàtics de la carrera professional de la Ruth, per constituirho com a punt de partida i créixer a partir d'aqu

3.PNG

Quina mena de productes oferiu?

Apostem principalment per productes de temporada i de qualitat. Intentem escollir sempre productors petits i locals, però, quan el producte no ho permet, busquem la millor qualitat. Des del Nareta presentem una proposta de brunch i esmorzars, amb cafè d'especialitat, refrescos naturals i una varietat de cocktails i mocktails. Mentre que des de Gou Pastisseria presentem una proposta de pastisseria i brioixeria amb uns fonaments clàssics però amb una visió més adaptada a les tendències gastronòmiques actuals (amb textures més fresques i lleugeres).

 

Què voleu transmetre amb el vostre projecte?

Volem que el nostre sigui un espai de caprici. Que faci il·lusió venir i estar-s'hi. Que tant si menges uns ous Benedict, un bol de iogurt, un pastisset... o senzillament un cafè, et sentis en un espai especial en el qual et mimen. I que tant puguis maridar un esmorzar o berenar amb un suc o cafè, com amb un cocktail. Volem posar en valor la pastisseria i que la gent la tingui més integrada en el seu dia a dia, i no només en dates especials o esdeveniments.

Quin producte recomaneu? Tots! Per nosaltres, la fórmula ideal és començar amb un plat del Nareta i acabar amb un dolç de Gou Pastisseria. La combinació del dolç i el salat, amb un bon refresc natural i un cafè. O fins i tot una copa de cava.

 

Com és treballar a plaça Nova? Buscàvem un local a Palafrugell, però quan ens va aparèixer l'oportunitat d'obrir a plaça Nova ho vam tenir clar. És la plaça més cèntrica i emblemàtica del poble. Tot el que passa a Palafrugell passa per aquí, i això a part de fer-ho especial ens vincula a la vida social i cultural de Palafrugell.

4.PNG
bottom of page