Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

El Vívid amplia a una setantena les activitats enoturístiques presencials a la Costa Brava durant el mes d'abril

El festival de l'enoturisme a l'Empordà aposta pels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i la majoria d'activitats d'enguany ja apliquen criteris recollits en l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

De l'1 d'abril a l'1 de maig tindrà lloc la vuitena edició del festival Vívid, un mes sencer d'activitats enoturístiques a la Costa Brava. La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. En les primeres edicions, el Vívid s'ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics més importants que es duen a terme anualment a Catalunya.

La iniciativa es dona a conèixer mitjançant el portal oficial, www.https://vivid.costabrava.org, i una campanya de comunicació en mitjans tradicionals i digitals, específicament a les xarxes socials.

La programació d'activitats es divideix en cinc categories:

1. Esmorzars de forquilla entre vinyes.

2. Tastos en espais singulars i tastos amb personalitat.

3. Enoturisme actiu a l'aire lliure.

4. Maridatges, tiberis i tastos únics.

5. Art i vi.

 

1.PNG
2.PNG
vivid.PNG