ENTREVISTA A MONTGRÍ COMERÇ

Associació de comerciants de Torroella de Montgrí

La reactivació del comerç a Torroella de Montgrí

REDACCIÓ: El Nou

Com han estat aquests primers dies d’obertura després del confinament complet?

Crec que la paraula que ho defineix millor és PRUDÈNCIA. Vam començar obrint amb cita prèvia, i et fas moltes preguntes i tens dubtes com per exemple: Obro tot el dia o només els matins? Vindrà gent? Com s’ha de fer? Què diu la normativa?... Per això es va fer tot amb molta prudència, de manera progressiva i seguint al peu de la lletra els protocols establerts per aquesta nova normalitat.

Com està essent el tracte amb els clients?

El tracte amb els clients és el mateix que abans. Un dels més grans valors del comerç de proximitat és l’atenció al client, la cordialitat i el tracte en general. De totes maneres, ara això és encara més intens. La majoria de persones estan
conscienciades amb les mesures d’higiene i seguretat i els comerciants, tot i les restriccions i complicacions que suposa, som els primers a vetllar per la nostra seguretat i la dels nostres clients.

El servei a domicili forma part d’aquesta nova normalitat?

El servei a domicili s’ha fet sempre, evidentment no de manera tan habitual com aquests dies però hi ha sigut i no crec que es deixi de fer tot i que amb un altre ritme.

La Covid-19 és una oportunitat perquè la gent aposti pel petit comerç de proximitat?

Sí, creiem que s’ha valorat molt més el petit comerç i desitgem que aquesta confiança es mantingui al llarg del temps.

Què ofereix la pàgina web decomprespertorroella.com? En què consisteix la botiga de botigues?

Es tracta d’una botiga online on els comerciants associats tenen la possibilitat d’exposar i vendre els seus productes sense haver-se de fer càrrec de les gestions que comporta una botiga online. Considerem que la iniciativa és una forma pràctica d’adquirir productes dels comerços de proximitat sense perdre el contacte amb els botiguers i beneficiar els petits comerços del poble.

Un cop acabi el confinament, està previst donar-hi continuïtat?

Sí, ha funcionat bé i creiem que és una bona eina que complementa el comerç i una manera d’adaptar-nos als nous temps. Seria bo que hi fos tothom i hi estem treballant perquè això sigui possible.

Des de l’associació es portarà a terme alguna campanya excepcional per reactivar el comerç local?

Hem hagut de cancel·lar activitats però les hem canviat per altres, també n’hi ha que es poden fer a peu de carrer o digitalment. Actualment tenim engegada una campanya de xarxes per a promocionar el petit comerç, haurem de buscar un intrús als aparadors dels associats, reactivarem el comerç amb vals de compra, ambientarem carrers i aparadors... També hem estat informant i ajudant en tot el que es pogués per la COVID-19 i hem aportat gels desinfectants per a tots els socis.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h