top of page

Entrevista a Club Tennis Costa Brava
Club Tennis Costa Brava, referent a la comarca per a la pràctica de tennis i pàdel

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN

Quina és la història i la trajectòria del Club?

El Club Tennis Costa Brava neix el 1972 com un espai d'esport i oci dels socis accionistes. Inicialment va tenir 4 pistes de tennis i piscina. Va restar així fins que un grup d'amics, majoritàriament de Palafrugell, va posar-se al capdavant de la gestió, creant una associació esportiva sense ànim de lucre i obrint el club a tothom. Aquest fet coincideix també amb la popularització del pàdel, l'impuls necessari per posicionar el Club Tennis Costa Brava.

 

Quins aspectes fan que el Club Tennis Costa Brava es diferenciï d'altres clubs?

El fet que tinguem una massa social de més de 400 socis ens permet mantenir l'activitat constantment durant tot l'any. Això fa que sempre hi hagi ambient al club, un ambient que procurem que sigui familiar perquè ens agrada pensar que som com una gran família unida per la pràctica dels nostres esports preferits.

 

Quines són les installacions i els serveis més populars que ofereix el Club?

El Club actualment disposa de 6 pistes de tennis: 4 de terra batuda i 2 de greenset, 7 pistes de pàdel, piscina i àrea de lleure, escola de tennis i pàdel per a totes les edats, a partir de 3 anys i fins als 100.

Quin tipus d'activitats i formacions teniu per a jugadors de diferents edats i nivells?

El nostre club ofereix una escola de tennis i de pàdel des de la mainada de 3 anys fins a joves de 17 anys. Tenim l'escola de tarda, on la mainada s'inicia amb el tennis i pàdel, fins a noies i nois que es volen dedicar a la competició amb les escoles de tecnificació. També tenim escola d'adults i classes particulars. Una altra de les activitats formatives són els campus: tenim el de Nadal, Setmana Santa però, sobretot, el d'estiu on oferim un servei de 10 setmanes entre juliol i agost, amb un horari de 9 a 13 h, amb menjador opcional fins a les 15 h.

 

Quins consells donaríeu a jugadors que volen iniciar-se en un esport de raqueta?

És complicat respondre breument. Com a apunts: el tennis requereix d'un mínim nivell tècnic per gaudir plenament d'aquest esport. Per tant, és més que recomanable prendre unes quantes classes tècniques i millor a ser possible classes de forma periòdica i durant un mínim de 3 o 4 mesos. Pel que fa al pàdel, la corba d'aprenentatge és més assequible i el fet de jugar amb parella fa que sigui més fàcil jugar partits començant de zero. Tot i això, un mínim de classes també són recomanables per tal de conèixer les normes i els fonaments bàsics de cops i posició a la pista

club.PNG
bottom of page