Com fer un Calendari d'Advent amb rotllos de paper higiènic

Cometelasopa.com | AMIC

Els materials que necessitarem són:

24 rotllos de paper higiènic (tot i que també en podem fer servir 12 i tallar-los per la meitat). Si el que volem ficar dins són llaminadures o xocolatines és un espai més que suficient.

Tisores Cola, grapadora o silicona

Paper de regal o pintura (en aquest últim cas, també un pinzell)

Retolador o plantilla de números impresa

Cartolina verda

L'elaboració és molt senzilla

1. Agafem els tubs de cartó i formem un arbre nadalenc amb ells. Per a aguantar-los entre si, els engraparem o bé enganxarem amb la cola.

2. Si optem per l'opció de pintar-los, haurem de fer-ho prèviament a engrapar-los, ja que d'una altra manera, hi hauran racons del rotllo al qual no podrem accedir completament

3. Si optem per folrar-los, agafar el paper i l’anirem enganxant de forma acurada.

4. Per tapar els rotllos per la part de darrere del calendari, tallarem 24 cercles de la circumferència del rotllo i enganxarem. Això ens servirà de tapeta.

5. Introduirem els regals o llaminadures dins dels rotllos (aquest pas, millor fer-ho nosaltres, per tal de que el contingut sigui una sorpresa).

6. Finalment, retallarem els números impresos (si hem utilitzat plantilla) i els enganxarem en els tubs. No tenen per què estar col·locats per ordre. Això ho deixarem a la nostra elecció. Si en

canvi, no disposem de plantilles, retallarem de nou 24 cercles amb la cartolina, escriurem els números amb retolador negre i taparem els nostres rotllos.

 

Seguint aquesta mateixa idea, hi ha moltes altres opcions per poder fer el nostre Calendari d'Advent. Els podem enganxar en forma de caseta, en forma de corona o simplement, aixafar-los, com mostrem en una de les fotografies, tancant-los amb cintes de motius nadalencs i decorant-los al final amb alguns adornaments.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h