top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Bons vins per a la celebració de la castanyada

El moscatell, un vi molt benvolgut ja en temps dels grecs, és el vi dolç més característic d'aquestes festes, perquè és ideal per a acompanyar a les castanyes rostides, els moniatos o els clàssics panellets.

Però a més del moscatel hi ha un altre tipus de vins molt adequats per a maridar en aquesta època, us deixem una petita selecció.

Sols‑De DO Empordà i procedent del celer Mas Llunes.

 

L’Oliveda Garnatxa ‑ DO Empordà, un vi elaborat amb garnatxa vermela i blanca.

 

Floralis Moscatell Or ‑ Del celer Torres, amb raïms de raïm d'Alexandria.

Sinols Criança 2009 ‑ Va ser el guanyador l'any 2011 del concurs "els milors vins d'Es‑panya". De la cooperativa Empordà, i de varietat 100% moscatel.

 

El Vi del Vent ‑ Un vi naturalment dolç i molt aromàtic, fet amb moscatel de gra menut i de DO Tarragona.

 

Riu Rau ‑ Una mistela 100% de raïm moscatel, de color caoba fosc i reflexos daurats.

 

Vall de Xaló ‑ Criat en barril de roure francès durant quatre mesos, és una mistela de color clar.

bottom of page