Bé, ja estem a la primavera, i amb ella arriba la calor, les ganes de sortir, de passejar-nos i de banyar-nos. 

REDACCIÓ JOSEP ALABAU · Piscines Alabau, l'Escala

Doncs parlem de banyar-nos i de les nostres piscines. Si no la vàrem hivernar, indiscutiblement ara estaran fetes malbé, i el més assenyat seria treure l'aigua, netejar molt bé les parets, els accessoris i tornar a omplir-la. En cas d'haver fet la hivernació correcte, ara per posar-la a punt, hauríem de seguir el següent procés.

1 · Comprovar que l'equip de filtració (motor, filtre, etc.) funcioni perfectament.
2 · Comprovar que els nivells (PH, clor, sal, alcalinitat, etc.) estiguin dins els paràmetres aconsellables i si no fos així, corregir-los. El més adient és portar una mostra d'aigua al vostre professional per fer una anàlisi complet.
3 · Fer una cloració de xoc i posar-hi el que sigui més necessari, preferiblement és aconsellable posar-ho a la nit i deixar el motor en marxa.

 

Durant la temporada de bany cal comprovar els nivells de PH, de sal i de clor com a mínim un cop cada setmana. Quan fa molta calor, el motor ha de funcionar un mínim de 8 hores diàries segons piscina. Per prevenció es pot afegir uns 500 ml d'algicida sempre amb la piscina en marxa i passar-hi el neteja-fons un cop per setmana.
Després d'una forta pluja en un dia molt calorós, o d’haver tingut molts banyistes a la piscina, és aconsellable fer un tractament amb clor de xoc. (20 gr x m³ d'aigua).

 

A l'estiu l'aigua pot tenir diferents problemes com ara les algues, les cloramines, l’excés de ferro, coure o d'escuma. Tots aquests problemes són derivats de desajustos del PH o poca filtració. És recomanable anar a un especialista que us atendrà professionalment. I per últim:

 

  • Mantenir els envasos ben tancats i fora de l'abast de la mainada.

  • No barregeu productes.

  • Seguiu les recomanacions d'un professional.


I per sobre de tot, que tingueu un bon estiu i bona temporada de bany.

alabau.JPG
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h