top of page

Arròs negre amb calamarsons

GUIA GASTRONÒMICA

Èxit i emoció en el 2n Sopar Tribut a la Cuina Tradicional Catalana celebrat a l'Hotel Alga 4* de Calella

El xef del restaurant El Càntir, Pere Malagelada, va coordinar el sopar en honor als germans Josep i Jaume Font, i al manresà Benvi Aligué

El vespre del dissabte 13 de juliol es va viure una de les trobades gastronòmiques més emotives de l'estiu. Els jardins de l'Hotel Alga 4* de Calella de Palafrugell es van omplir de comensals que van assistir al 2n Sopar‑Tribut a la Cuina Tradicional Catalana.

 

En aquesta ocasió, l'esdeve‑ niment es va celebrar en home‑ natge als germans Josep i Jaume Font, de l'hotel Sa Punta, de Pals, i al manresà Benvi Aligué, del restaurant Aligué (Manresa). Un àpat coordinat per Pere Malagelada, xef exe‑ cutiu del restaurant El Càntir (Hotel Alga 4*).

 

Des de l'Hotel Alga, volen recu‑ perar la cuina tradicional cata‑ lana que s'està perdent, i que mereix tot el nostre reconeixe‑ ment.

 

Per això, cada any conviden a grans figures de la cuina cata‑ lana a què vinguin a compartir i a ensenyar tot el que saben.

image.png
bottom of page