2020. On anem de viatge?

Yvonne Navalles - Directora de Viajta pel Món

 Cristina Nozal - Assessora i organitzadora de viatges

El turisme actual va més enllà de viatjar i busca viure una experiència: gastronòmica, cultural, esportiva o de creixement personal. 

És per això que els viatges a mida cada vegada tenen més valor.  El glamping, slowMo, Enoturisme Sostenible són les darreres tendències

Àsia-Pacífic segueix essent el gran objectiu, seguit d'Europa i els Estats Units.


Els destins més demandats són:


Japó: cultura mil·lenària, silenci de temples ancestral, modernitat hipnotitzant. Un país per explorar.


Turquia: la perla d'Europa, exòtica i propera. Visitar Istanbul, la Capadòcia i Pamukkale és fer una ruta pels sentits i la passió.


Escòcia: destí per a tothom. Castells, natura, llegendes i destil·leries: Edimburg - Inverness - Skye - Glasgow.
Costa Oest dels Estats Units: Califòrnia, Monument Valley, Ruta 66, Grand Canó del Colorado i Las Vegas. Un destí imprescindible per fer i per repetir, és viure una pel·lícula.


Islàndia: veure la Terra en estat pur o fer-se una selfie amb l'aurora boreal és un luxe que no té preu.


Vietnam i Cambodja: és el millor resum del Sud-est Asiàtic. Conviure amb minories tribals,  els paisatges, la gastronomia i la simpatia de la seva gent.


Filipines: un destí remot i encara força verge, platges paradisíaques, natura exuberant, per amants de l'aigua i el verd.


Sud Àfrica i Moçambic: terra majestuosa, càlida, imponent i viva.  Podràs sentir la vibració de la vida en un safari, tribus ancestrals i la pau en les aigües cristal·lines.


Sri Lanka i Maldives: illes locals o palafits. La llàgrima de l'Índia, coneguda com la maragda de l'Índic i el paradís somiat per amants del mar, un palafit. 


Bali i Komodo: l'illa dels Déus.  Busseig, surf, ioga, temples, plantacions d'arròs, clubs avantguardistes, compres, gastronomia. Destí  tant per aventures com per relaxar-se.


Perú: paisatge, història i cultura. Aquest país et transporta a civilitzacions fascinants, a una riquesa cultural tremenda i a uns paisatges naturals quasi intactes.
 

«Aldous Huxley

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h